Rólam

Vahalcsik Zita

Fotográfus vagyok, 3 csodaszép lányka édesanyja és feleség. 7 éve fotózom, lassan 3 éve pedig már hivatalosan is. Ez lett a szakmám, ez lett az életem. Amikor fiatal voltam pszichológus szerettem volna lenni. Most a fotózás mellett az is vagyok. Hiszen minden egyes alkalommal a lelketekbe kell lássak ahhoz, hogy kihozzak belőletek mindent! 
 
Hiszek a valós pillanatokban, a szerelemben, az olyan képekben, amelyek emlékeztetnek a közös pillanatokban rejlő örömökre.
 
Nagyon szeretek esküvőt fényképezni, hiszen részese lehetek egy fontos napnak, talán az egyik legfontosabb napnak, az életetekben.
 
 „Fényképezni annyit jelent, mint visszatartani a lélegzetet, amikor az illékony valóság pillanatában minden képességünk egyesül. Akkor a fej, a szem, a szív is ugyanazért működik. A fényképezés egyfajta kiáltás, de nem azért, hogy eredetiséget bizonyítsunk. A fényképezés az élet egyik formája.”
 
Keressetek bizalommal! Gyömrőn és Budapest 17. kerületben vagyok elérhető, de esküvőket az ország egész területére vállalok.